Судова влада вітає адвокатів з професійним святом! | НААУ

Судова влада вітає адвокатів з професійним святом!

Привітання
18:35 Вт 19.12.23 5134 Переглядів
Версія для друку

Сьогодні, 19 грудня, в Україні відзначається День адвокатури – професійне свято професійних захисників прав людини. До привітань долучилися представники судової влади.

З днем адвокатури!

Щороку 19 грудня своє професійне свято відзначають представники адвокатури.

Місія правозахисників – неоціненна. Без гарантування права кожного на захист і надання професійної правничої допомоги неможливо утвердити верховенство права та побудувати справжню демократичну правову державу.

Вітаємо вас, колеги, та дякуємо вам за те, що навіть попри складні обставини сьогодення ви лишаєтеся професіоналами й забезпечуєте ефективний юридичний захист.

Верховний Суд

 

Шановні адвокати,
прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Адвокатура поряд з судом та прокуратурою є однією з підвалин правової держави. Захист прав і свобод кожного громадянина неможливий без вашої правової допомоги.

Хай ваші знання, професійна майстерність, володіння мистецтвом аргументованого переконання призводять до якнайбільшої кількості виграних судових справ.

Зі святом!

Вища рада правосуддя

 

Шановні адвокати, колеги-юристи!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найкращі поздоровлення з професійним святом — Днем адвокатури!

Відзначення вашого професійного свята в правничих колах держави є не тільки визнанням вкладу кожного з вас у забезпечення захисту прав громадян, а й підтвердженням високого рівня фаху, який ви застосовуєте в розвиток й утвердження системи правосуддя.

Тож з нагоди свята бажаємо вам здоров'я, сил, натхнення, професійного зростання й успіхів, здійснення мрій та задумів, щоб ваша праця та професійні здобутки завжди служили громадянам, інтереси яких ви представляєте в усіх сферах діяльності, з повагою до закону і до тих, хто його представляє.

Будьте успішні, реалізовуйте плани, досягайте мети!

Вірте у свою справу, Збройні Сили та Україну!

З повагою,
голова Богдан Моніч

 

Шановні адвокати!

Від імені Державної судової адміністрації України та мене особисто прийміть вітання з професійним святом — Днем адвокатури!

Професія адвоката надзвичайно відповідальна та вимагає високого рівня компетентності, освіченості, достатнього юридичного досвіду, дотримання етичних стандартів.

Фаховість, принциповість у відстоюванні законних прав та інтересів громадян, готовність працювати у складних умовах, що часом пов'язані з певними ризиками або тиском, відданість своїй роботі — це ті складові, з яких побудовано фундамент суспільної поваги до захисників, авторитету та престижу адвокатської професії.

У день професійного свята бажаю кожному з вас нових професійних успіхів, мудрості та витримки у відстоюванні справедливості, відданості високій місії вашої професії.

З повагою,
колектив та
т.в.о. голови ДСАУ Максим Пампура

 

Шановні адвокати та правозахисники!

Від імені колективу Національної школи суддів України щиро вітаю вас із професійним святом — Днем адвокатури!

Діяльність адвокатів відіграє дедалі важливішу роль в утвердженні принципу верховенства права і справедливості, розвитку України як демократичної, правової держави. Від вас великою мірою залежить надійний захист конституційних прав і свобод людини та становлення в країні громадянського суспільства у ці непрості часи.

Тому бажаю всім адвокатам України невичерпної наснаги для нових досягнень у такій складній та відповідальній правозахисній діяльності, міцного здоров’я, добробуту вам і вашим родинам та скорішої нашої перемоги!

Слава Україні!

З повагою,
Ректор Микола Оніщук

Популярні новини

Законодавство

На автотранспорті пропонується запровадити контрольні закупівлі -…

Сьогодні в держави відсутні дієві інструменти для контролю за ринком автомобільних пасажирських перевезень. Чимало послуг надаються з порушенням закону в частині оплати. Задокументувати рух грошей або регулярність надання послуг на маршруті досить складно.

18:43 Чт 16.05.24 1289

Дискусія

Проблеми повернення земельних ділянок у державну власність…

У спорах про повернення земельних ділянок у державну власність сформувалась судова практика, коли нерідко порушуються права власників цих земель. Як цього уникнути – досліджували під час круглого столу адвокати та судді.

16:18 Чт 16.05.24 1646

Навчання

Як правильно подати електронний доказ - матеріали вебінару

Як і всі інші галузі, судочинство сьогодні зазнає відчутних змін у напрямі цифровізації процесів. Зокрема, стало можливим використання електронних доказів. Як правильно подати електронні докази, щоб їх прийняв суд?

11:12 Чт 16.05.24 2429

Анонс

Адвокатів запрошують здати кров для «Охматдит»

У кінці травня адвокати та небайдужі українці мають змогу долучитися до збору крові для потреб Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

16:46 Ср 15.05.24 5230

Законодавство

Позитивні зрушення у процедурі усиновлення назвала голова Комітету…

Цифровізація процесу усиновлення, збільшення фінансової підтримки та розширення кола дітей, які можуть потрапити під сімейну опіку - ці зміни, що відбулися останнім часом, можна вважати позитивними для дітей, що втратили сім’ю через негаразди війни.

11:29 Ср 15.05.24 3408

Гарантії діяльності

У прагненні дістатися до адвокатської таємниці слідчий ігнорував…

Попри відсутність дозволу суду на вилучення ноутбука і смартфона адвоката, слідчий під час обшуку все ж зробив це. Навіть коли слідчий суддя потім не дозволив арештовувати ці гаджети, їх відмовилися повертати власнику. У ситуацію втрутилася Національна асоціація адвокатів України.

13:43 Вт 14.05.24 4850

Навчання

Розірвання шлюбу за кордоном: що варто знати українцям

Процедура розірвання шлюбу, якщо один із подружжя знаходиться за кордоном, має певні особливості. Поради українцям у разі розлучення дали адвокати на прикладі Великої Британії.

14:42 Пн 13.05.24 5038

Регіони

На Запоріжжі рада адвокатів створить свій музей адвокатури

У Запоріжжі вивчать наявні в архівах матеріали з історії адвокатури, здійснять їх копіювання, опрацювання та систематизацію з метою підготовки статей та книг. Також при Раді адвокатів регіону створять музей адвокатури.

9:53 Пт 10.05.24 8142

Вестник:№4 квітень 2024;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл